Selecteer een pagina

Mijn eerste uitzending

Vandaag heb ik mijn eerste uitzending mogen maken bij omroepAlmere. Als sidekick bij Stephano heb ik liedjes aangekondigd en nieuwsitems voorgelezen van 11:00 tot 13:00.

Mijn ervaring

Nadat ik met moeite begon te praten werd ik op mijn gemak gesteld door Stephano.  Tijdens de uitzending heb ik mijn inbreng mogen geven over actuele nieuwtjes, artiesten en de Almeerse cultuur. Ik heb mijn favoriete nummer mogen aankondigen en een beetje over de artiesten mogen vertellen. Buiten de eerste indrukken over het radio maken ben ik ook al veel te weten gekomen over de technieken achter de schermen en wat een radio show succesvol maakt. Met een glimlach op mijn gezicht heb ik de uitzending met gemak vol kunnen praten. Tijdens de show heb ik al veel reacties van mijn familie die met trots met hun oor tegen de radio aan het luisteren waren. Mijn eerste liveshow is een realiteit en het begin van mijn carrière als radio dj is van start. Ik ben benieuwd wat ik nog kan verwachten en ben nieuwsgierig geworden naar het radio maken. 

Mijn favoriete liedje

Mijn eerste keer op de radio en al meteen mijn huidige favoriete liedje opzetten was echt geweldig. Ik mocht van tevoren wat informatie van het artiest en de videoclip vertellen en daarna het liedje opzetten. Het einde van de radio uitzending naderde en ik realiseerde me dat ik Machika van J Balvin helemaal vergeten was te draaien. Toen Stephano me vertelde dat er nog maar tijd was voor 1 nummer was dat eigenlijk Mind Made Up van Wulf, maar ik vroeg hem of we inplaats van dat nummer een andere mochten doen. Gelukkig mocht dat en ik had ook wat informatie over J Balvin en zijn videoclip opgezocht.