Selecteer een pagina

Publiek bij: Een goed stel hersens

Op 18 mei was ik publiek bij de opnames van 20:30 tot 22:00 bij het programma een goed
stel hersens.

Mijn ervaring

18 Mei was de dag waarop mijn ouders en ik als publiek bij het programma een goed stel hersens bij de opnames mochten zijn. De opnames begonnen om 20:30, maar het publiek moest natuurlijk wat eerder komen. Toen wij dus om 19:30 aankwamen was ik hoewel ik een bevestigings e-mail heb gekregen toch bang dat er zou gezegd worden dat wij helemaal niet op de lijst stonden. Gelukkig na veel zoeken (mijn naam was helemaal onderaan de lijst) stond mijn naam op de lijst en ik had al aangegeven dat mijn ouders zouden meekomen waardoor we met z’n 3en mochten doorlopen naar de wachtkamer. We kochten thee en zaten aan een tafel met de rest van het publiek. Rond 20:05 werden we geroepen om naar binnen te gaan. Er waren 3 tribunes met kussens erop gelegd waarop wij mochten gaan zitten. We mochten zelf gaan kiezen waar we zouden gaan zitten en kozen natuurlijk ervoor om op de plekken te gaan zitten waar de kans groot zou zijn dat we op beeld zouden komen. Kort daarna kwamen de presentatoren Nicolette Kluijver en Carlo Boszhard aan en de deelnemers Andy van der Meijde, Melisa Schaufeli en Rick Brandsteder met zijn vriendin (geen bnner)

Tijdens het programma

Nadat we hadden afgesproken dat als we klapten het heel enthousiast moest zijn begon de opname. Nicolette Kluijver en Carlo Boszhard begonnen vol enthousiasme het programma waardoor ik wel merkte dat het klappen een stuk harder werd. De deelnemers werden eerst getest met hun capaciteiten waardoor ze de opdrachten konden overlaten aan de partner die hoger had gescoord op de onderdelen. Na een paar leuke onderdelen (ik mag niet zeggen wie doorgingen naar de finale) ging het team dat de meeste punten had door naar de finale, maar de plek waar er het meest gefilmd zou worden kwamen ze mensen tekort. Waardoor mijn ouders en ik en nog een paar mensen daar naartoe werden gestuurd. Eenmaal aangekomen op ons nieuwe plekje begon de finale en ik kon het niet laten om wat foto’s en filmpjes te maken terwijl dat strikt verboden was (alles voor m’n blog! haha) Na de finale om 22:10 (ik mag niet zeggen hoeveel en wie er gewonnen hebben) gingen de deelnemers zo snel weg en was ik natuurlijk zo blij dat ik nog foto’s en korte filmpjes had gemaakt. We mochten nog wel foto’s maken toen het was afgelopen, maar bijna iedereen van het programma waren weggegaan waardoor veel mensen van het publiek ook maar naar huis gingen. Kort samengevat vond ik het super geslaagde avond en ik kan niet wachten totdat de aflevering op tv te zien zal zijn op 6 september.